Akrobatická náborová akce pro bezmotorové piloty

GAC ve dnech 28. a 29.9. pořádá akrobatickou náborovou akci pro bezmotorové piloty.

„Důležitá informace pro piloty,kteří ještě nelétají leteckou akrobacii nebo ještě ani nezakusili třeba ani jedno svezení v akrobatickém kluzáku a chtěli by!!! Následující víkend, prodloužený o pátek – svátek sv.Václava, využije GAC Benešov na letišti Benešov – Bystřice v pátek a sobotu (28. a 29. 9.) pro pořádání náborová akce „Loops Days“ pro nové tváře; zájemce o akrobacii na kluzácích z řad pilotů nebo i žáků, u kterých je předpoklad, že piloty budou.

Bude k dispozici dvousedadlové akrobatické kluzáky ASK-21 a MDM-1 Fox Aeroklubu ČR a jako instruktoři a piloti budou létání s novými zájemci zajišťovat úspěšní členové reprezentačního družstva ČR (Tom Bartoň, Josef Rejent, Aleš Ferra). Navíc se novým zájemcům bude věnovat také akro.reprezentat v kategorii Unlimited, exmistr světa – Mirek Černý.

Pro náborovou akci je stanovená i snížená cena; cena za 1 akrobatický let v dvoumístném kluzáku, včetně vzletu v aerovleku do výšky 1200m – pouze 1500,- Kč. Zahájení letového provozu v pátek i v sobotu vždy od 9,00hod. Každý adept na akro. let se prokáže pilotním nebo žákovským průkazem a musí počítat časem na absolvování krátké pozemní předletové přípravy, seznámení s technikou a s proškolení bezpečnostních zásad.

Zájemci nechť se hlásí e-mailem na : gac@centrum.cz nebo telefonem či SMS přímo Miloši Ramertovi( 603927241-pouze do čtvrtka) nebo Miroslavu Černému( 603206838 ).

LETU ZDAR A AKROBACII NEJVÍC!“

Miloš Ramert